Dr. Pál Fóris

 

Dr. Fóris Pál
1979 Dental Degree Semmelweis Medical University

1983 Specialisation in Dentistry

1991 take up implantology

1993 complementer dentistry

 

2006 Master of Oral Medicine in Implantology (IMC) Münster Germany

On congresses occasionaly I give lectrues.

For further information about my postgraduate courses click here!

 

Dr. Tóth Klára

klri1mod21982-ben végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem vegyész szakán, emellett gyógyszerkutató szakágazati képzésben is részt vettem. Doktori disszertációmat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen készítettem. Korábban virológiával és interferonkutatással foglalkoztam. 2006. óta tanulok homeopátiát, elvégeztem az egyik legjelentősebb klasszikus homeopata, Dr. Farokh J. Master három éves iskoláját, rendszeresen részt veszek hazai és külföldi előadók (pl. Rajan Sankaran, Luc De Schepper, Jan Scholten) által tartott szemináriumokon. Továbbképzéseimről bővebben. 

Rendszeresen tartok előadásokat a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság keretében működő Sycosis Iskolában. Az általam eddig tartott előadások felsorolása.        Ha érdekli a klasszikus homeopátia és a homeopátiás gyógyulás, kattintson ide!


Szintén 2006. óta tanulom a Hamer-módszert (GNM), részt vettem külföldi előadó által Magyarországon tartott tanfolyamokon, illetve a 2009. augusztusában Bad Ischlben megrendezett ún. GNM megaszemináriumon, amelyet Dr. Hamer közvetlen tanítványa tartott. Homeopátia - GNM

Olejnyik Ágnes

agi2Fogászati asszisztens, több mint 30 éve dolgozik fáradhatatlanul rendelőnkben. Ez talán már nagyon sokat elárul róla. Régi pácienseink, ha valami miatt nem látják, aggódva kérdik, hogy csak nem elment. Amellett, hogy nagyszerű asszisztens, alkotóművész is; két pasztell alkotása a rendelő várójában is megtekinthető, linómetszeteket is készít és időnként kiállításai is vannak, művei a www.olejnyik.atw.hu honlapon is láthatóak.