Esetek

 

 

Az alábbiakban néhány megoldott esetről olvashatnak

 

  • 2 éves kisfiú, aki 2 héttel korábban váratlanul dadogni kezdett. Korábban soha nem volt ilyen problémája. Az esetfelvétel során kiderült, hogy rövid idő leforgása alatt több alkalommal történt olyan esemény, amikor nagyon megrémült. Egyetlen adag homeopátiás szer bevétele után 1 héttel megszűnt a dadogás, és azóta sem fordult elő.
  •  5 éves kislány, akinek visszatérő középfülgyulladásai vannak. Már több adag antibiotikumot kapott, ennek ellenére még soha nem járt 2 hétnél hosszabb ideig óvodába. Alkati kezelésben részesült, ami után 2 héttel a következő e-mailt kaptam a kaptam a kislány édesanyjától: "Tegnap megnézettem a kislányom fülét, ha már ott voltunk a "körzeti" doktor néninél és ő maga is meg volt lepődve, hogy mindkettő gyönyörű szép fényes volt. Meg is említette, hogy milyen régen voltunk nála."
  •  45 éves férfi; felesége hirtelen halála után másfél hónap leforgása alatt 25 kg-ot fogyott, súlyos félelmei alakultak ki, és depresszióssá vált. A homeopátiás szer bevétele után megállt a fogyás, 2 héttel később arról értesített, hogy 3 kg-mal többet mutatott a mérleg, és a kezelés megkezdése után 3 hónappal elmúltak a félelmei és a depressziója.
  •  4 éves kisfiú; reggelenként jelentkező refluxos panaszokkal. A tünetek alapján kiválasztott homeopátiás szer bevétele után enyhült, majd végleg megszűntek a korábban minden nap jelentkező panaszok.
  • 60 éves férfi; a bőrgyógyász által dyshydrosisként, egyfajta autoimmun betegségként diagnosztizált bőrelváltozással. Már a szer első alkalommal történő bevétele után 2 héttel 70%-osnak ítélte a javulást, és fél évvel később teljesen elmúltak a panaszai.
  • 18 éves lány; visszatérő mandulagyulladásokkal és menstruációs problémákkal. A mandulagyulladások miatt az orvosa a garatmandulák eltávolítását javasolta, amit azonban ő is és a szülei is szerettek volna elkerülni. 1 hónapos kezelés után lényegesen ritkultak és enyhültek, 3 hónap után végleg megszűntek a mandulagyulladások, és a menstruációs panaszok is nagy mértékben javultak.
  • 45 éves nő, basaliomával. Két alkalommal vette be a tünetei alapján kiválasztott homeopátiás szert, és kb. háromnegyed évvel később a kontrollon a bőrgyógyász azt állapította meg, hogy elmúlt a basalioma.