Bemutatkozás

Home / Bemutatkozás

Üdvözlöm a Masterdental weboldalán!

Dr. Fóris Pál fogszakorvos, implantológus vagyok.

Magánrendelőmet 1983-ban nyitottam meg.

Fogászati problémákat megelőző, fogmegtartó és fogpótló kezelések igen széles skálájával – implantológiával, lézergyógyászattal, ózonfogászattal és biológiai szemléletű fogászattal – foglalkozom.

Az implantációs pótlásoknál nemcsak az implantátumok beültetését, de a felépítmény elkészítését is elvégzem.

Magánrendelőm Budapest belvárosában, az V. kerületben a Vámház körút 4. alatt található.

  • Igyekszem munkámat a szakma szabályainak megfelelően a legjobban végezni, azaz a legkorszerűbb felszerelésekkel, naprakész tudással, a lehető legnagyobb precizitással.
  • Az állandóan változó és fejlődő fogászatban igyekszem megismerni a legújabb kezelési lehetőségeket, és – ha ezek a páciensek számára hasznosak – beépíteni a napi praxisba. Továbbképzések
  • A biológiai szemléletű fogorvoslás gyakorlása.Az emberi test és a szájüreg, a fogazat kölcsönhatásban van egymással. Az egyes szervek állapota befolyásolja a fogazat és a szájüreg állapotát, illetve a fogak és a szájüreg állapota befolyásolja, rossz esetben megbetegíti testünk valamely részét. Rendelőmben csak olyan beavatkozásokat végzek, amelyek megfelelnek a biológiai szemléletű fogászat elveinek. Alkalmazok azonban néhány olyan beavatkozást, amit hagyományos szemléletű fogorvosi rendelőben nem szoktak végezni. Ilyen például az amalgámtömések galvánárammérése, vagy a lézerakkupunktúra.

Ahhoz, hogy meggyőződésemmel összhangban pácienseinknek mindig a legmagasabb szinten tudjak segíteni egészségük helyreállításában, életminőségük javításában, fontosnak tartom a hazai és külföldi továbbképzéseken való részvételt. Ide kattintva megtekintheti az általam elvégzett továbbképzések okleveleit.

A rendelő

2003-ban alakítottam ki a Vámház körúton új rendelőmet, amely jelenleg két kezelőhelyiséggel rendelkezik és egy tárgyaló, illetve homeopátiás konzultációs szoba is tartozik hozzá, amelyben Dr. Tóth Klára homeopátiás tanácsadó fogadja pácienseit. Homeopátia GNM

A rendelőben a legkorszerűbb gyógyítást szolgáló eszközök állnak rendelkezésre, néhány ezek közül: ózon készülék, digitális röntgen készülék, digitális panoráma röntgen készülék.