Konzerváló fogászat

Home / Konzerváló fogászat

Konzerváló fogászat

A Fotona fogászati lézerei a keményszövet-fúrási opciók legszélesebb választékát biztosítják. A Fotona szabadalmaztatott VSP (Változó négyszögimpulzus) Er:YAG technológiája lehetővé teszi a precíz és kíméletes keményszöveti ablációt a fogzománcon és a dentinben anélkül, hogy a környező fogszerkezetet felmelegítené.

Egyetlen nagy teljesítményű műszerrel, csökkent érzéstelenítés-szükséglettel a LightWalkerrel a keményszövet-kezelések gyorsabban és könnyebben elvégezhetők. És a kényelmetlen rezgés és zaj nélkül mind a páciensek, mind a kezelőorvosok megtapasztalhatják a maximális elégedettséget és kényelmet.

Kiváló klinikai eredmények

A legújabb LightWalker® rendszercsaláddal az ablációs paraméterek a típus és a páciens keményszövet-állapota (szuvas/egészséges) szerint állíthatók be. Még az íny alatti fogszuvasodás is eltávolítható fogínyvérzés nélkül – és mivel az abláció sebessége a szuvas szövetben nagyobb, mint az egészséges dentinben, az egészségesebb fogszerkezet megmarad. A LightWalker lézerrel az üreg és repedés előkészítés tiszta felületet hagy elkenődött réteg nélkül, teljesen nyitott dentincsatornákkal – amely nagyobb kötésszilárdságot biztosít, savas maratás nélkül.

Gyors, hatásos és minimálisan invazív kezelések

A LightWalker csuklós karjával besugárzott Er:YAG lézernyaláb teljesítménye nagyobb, mint bármilyen, optikai szállal besugárzott fogászati lézeré. A LightWalker fúrási sebessége eléri vagy akár meg is haladja a hagyományos gömbfúrókét, a kellemetlen rezgés és zaj nélkül, maximális kényelmet biztosítva a páciens számára (ez különösen a gyermekfogászat területén hasznos).

Páratlan, 20 W teljesítménye mellett a Fotona legnagyobb teljesítményű LightWalker AT rendszerét a szabadalmaztatott QSP (Kvantált négyszögimpulzus) technológiával látták el, amelynek segítségével a lézer gyorsabban, hatékonyabban és nagyobb precizitással ablál, lehetővé téve a maximális fogkonzerválást a keményszövet-kezelések során.

A keményszöveti fogászati kezelések az alábbi Fotona lézerrendszerekkel hajthatók végre:

  • LightWalker – egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight™ endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Kiváló teljesítmény

A Fotona új LightWalker fogászati lézercsaládját nagysebességű üreg-előkészítésre, lényegében mindenféle lágyszövet-sebészeti eljárásokhoz, valamint minimálisan invazív endodontális és parodontális kezelésekhez tervezték.

Ultragyors fúrási sebességekkel (túlszárnyalva még a mechanikus gömbfúrókat is), valamint alkalmazási lehetőségek széles választékával a kíméletes és hatékony lézeres fogfehérítéstől a biztonságos és hatékony lézeres endodontális és parodontális eljárásokig (amelyeket bármelyik fogászati praxisban könnyűszerrel elvégeznek), az új LightWalker lézerek a lézeres fogászatról kialakított számos nézetet írtak felül. A LightWalkerrel a fogászati szakemberek nem csak elkápráztatják pácienseiket a legkorszerűbb technológiával, de rendkívüli módon ki is bővítik kezelési portfóliójukat.

Árak

Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Foglaljon időpontot

Biztosítsa helyét időpontfoglalási lehetőségünkkel az alábbi formmal, vagy elérhetőségeink valamelyikén!