Lézeres implantológia

Home / Lézeres implantológia

Lézeres Implantológia

A Fotona fogászati lézerei ideális eszközei az összes lágyszöveti kezelésnek, ideértve az implantológiai alkalmazásokat. A sikeres implantológiai kezelésekhez az implantátumoknak stabilnak és inaktívnak kell lenniük. A LightWalker rendszer nagy precizitású Er:YAG lézerrendszere tökéletesen alkalmas a periimplantitisz kezelésére, ideértve a granulomás szövetek eltávolítását a gyulladt felületről, a csontstimulációt és az implantátum fertőtlenítését.

A LightWalker alacsony energiaszintű, magas frekvenciájú Nd:YAG lézere tökéletes továbbá egyéb lágyszöveti eljárások széles skálájához, mivel lehetővé teszi a rendkívül finom ablációt és a bemetszések precízebb irányítását. A Fotona fejlett Nd:YAG impulzusszélesség technológiája különösen előnyös a szájsebészetben, ahol a vágási művelet a nagysebességű, minimális vérzéssel (100 µs) járó vágástól a kíméletes, azonnali koagulációval járó szöveti beavatkozáson át a termikus mélyfertőtlenítésig (500 µs felett) kiválasztható.

Forradalmian új pásztázás technológia

Egy szkenner segítségével a lézer fénynyaláb gyorsan és pontosan mozgatható a kezelt szövetek felületén. A LightWalker AT Er:YAG pásztázáskész technológiája segítségével a fogorvosok hamarosan kezelések széles választékát lesznek képesek hatékonyabban elvégezni, olyan pontossági és precizitási szinten, amelyet semmilyen más technológia nem képes biztosítani. Ez óriási értékkel bír az implantológiai kezelések során és a fogászat számos egyéb területén is.

A lézeres implantológiai eljárások az alábbi Fotona lézerrendszerrel hajthatók végre:

  • LightWalker– egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight® endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Árak

Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Foglaljon időpontot

Biztosítsa helyét időpontfoglalási lehetőségünkkel az alábbi formmal, vagy elérhetőségeink valamelyikén!