Lézeres szájsebészet

Home / Lézeres szájsebészet

Lézeres szájsebészet

A Fotona fogászati lézerei az ideális eszközei az összes lágyszöveti kezelésnek. A hagyományos szájsebészeti technikáktól eltérően a fogászati lézerek segítségével a lágyszövetek kezelését szike és sebvarrás alkalmazása nélkül el lehet végezni. A sebészeti eljárások pontosak, illetve vérzés- és fájdalommentesek, a lézeres szöveti beavatkozások egyidejű koaguláló hatásának köszönhetően.

Kiemelkedő precizitás és rugalmasság

A Fotona alacsony energiaszintű, magas frekvenciájú Nd:YAG impulzusszélesség tartománya tökéletes lágyszöveti eljárásokhoz, mivel lehetővé teszi a rendkívül finom ablációt és a bemetszések precízebb irányítását. A Fotona fejlett Nd:YAG impulzusszélesség technológiája különösen előnyös a szájsebészetben, ahol a vágási művelet a nagysebességű, minimális vérzéssel (100 µs) járó vágástól a kíméletes, azonnali koagulációval járó szöveti beavatkozáson át a termikus mélyfertőtlenítésig (500 µs felett) kiválasztható. Emellett az Er:YAG lézerhullámhossz, amely valamennyi Fotona fogászati lézer szériatartozéka, ideális számos légyszöveti kezeléshez is, pl. frenektómia, leukoplakia eltávolítás, stb.

Gyorsabb és hatékonyabb gyógyulás

A lézeres sebészettel a kezelési idő és a kezelés utáni gyógyulás időtartama lényegesen rövidebb. A Fotona Nd:YAG és Er:YAG lézereinek használata a lágyszöveti sebészetben azt jelenti, hogy öltésekre az esetek túlnyomó többségében nincs is szükség, a gyógyulási folyamat gyorsabb, kevesebb kezelés utáni szövődménnyel.

Forradalmian új pásztázás technológia

Egy szkenner segítségével a lézer fénynyaláb gyorsan és pontosan mozgatható a kezelt szövetek felületén. A LightWalker AT Er:YAG pásztázáskész technológiája segítségével a fogorvosok hamarosan kezelések széles választékát lesznek képesek hatékonyabban elvégezni, olyan pontossági és precizitási szinten, amelyet semmilyen más technológia nem képes biztosítani. Ez óriási értékkel bír szájsebészeti kezelések során és a fogászat számos egyéb területén is.

A szájsebészeti eljárások a következő kéthullámhosszos lézerrendszerekkel végezhetők el:

  • LightWalker– egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight™ endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Árak

Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Foglaljon időpontot

Biztosítsa helyét időpontfoglalási lehetőségünkkel az alábbi formmal, vagy elérhetőségeink valamelyikén!