NightLase®

Home / NightLase®

NightLase®

NightLase kezelés, ami újra nyugodt alvást biztosít önnek és környezetének!

A horkolás és a légutak elzáródásával járó légzés kimaradásos alvászavar szaknyelven obstruktív alvási apnoé súlyos következményekkel járhat, ezek közé tartozik a nappali fáradékonyság, feledékenység, gyakori fejfájás és még egyéb negatív nappali hatások. A nappali fáradtság, a koncentrációs képesség romlása, sokszor balesetveszélyes is lehet. Légszomjkor a vér oxigénszintje csökken, ennek köszönhetően megemelkedik a vérnyomás és a pulzus, ami a szívinfarktus és a szélütés egyik rizikófaktora.

Számtalan terápiás módszer közül lehet választani, a homeopátiás szerektől kezdve, a különböző alváskor  behelyezett készülékeken át egészen a műtéti megoldásokig.

Nyerje vissza a nyugodt, pihentető éjszakai alvást szike, szúrás, vágás és lábadozási idő nélkül hegmentes lézeres kezeléssel, mely ráadásul fájdalommentes!

A páciensek azonnal folytathatják rutinszerű életvitelüket, nincs lábadozási idő, ami miatt szabadságot kellene kivenni. Ezen kívül nem szükséges különleges terápia vagy gondozás a lézeres kezelés után.

– aki állandóan fáradtan, elgyötörten ébred

-aki mellett nem tudnak aludni, mert annyira horkol

-akinek éjszaka légzés kimaradása van

-aki éjjel arra ébred, hogy levegő után kapkod

-akit nem zavar a saját horkolása, viszont egész éjjel bökdösnek, hogy horkol

Egy nem-invazív, ezért hegmentes Er: YAG lézerkezelés, amivel a nyelvcsap, a lágyszájpad és a környező szájgarati lágy képletek feszesítését érjük el.

A lágyszájpad és a nyelvcsap feszesítésének köszönhetően a:

  • horkolás csökkenése, vagy megszűnése
  • az alvási apnoe előfordulásának csökkenése, vagy elmaradása
  • zavartalan alvás
  • kipihent páciens
  • energikus nappalok
  • a nappali aluszékonyság megszűnése

A kezelési protokoll szerint egy kezelés három ülésből áll, mely ülések között kb. 2 hét telik el.  Az alvás közbeni légzési rendellenességek lézeres kezelések alkalmával a szabadalmaztatott SMOOTH lézeres technológiával végigpásztázzák a nyelvcsapot, a lágy szájpadot és a környező szájgarati nyálkahártyát. A lézer energiája egy speciális kezelőfej segítségével a szájgarat kívánt részeire jut. A lézer aktiválásakor a szövetekkel hőt közöl, kiváltva a kollagén rostok megfeszülését, újramodellezését, következésképpen a szájgarati nyálkahártya szövetének összehúzódását.

Árak

300.000 Ft / 3 ülés

Konzultáció díja: 10.000 Ft (megrendelés esetén beleszámítódik a kezelés árába)

Foglaljon időpontot

Biztosítsa helyét időpontfoglalási lehetőségünkkel az alábbi formmal, vagy elérhetőségeink valamelyikén!

*A küldéssel elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!