Parodontális kezelés

Home / Parodontális kezelés

TwinLightTM parodontális kezelés

A fogászati lézerek egyre fontosabb szerepet játszanak a parodontológiában, gyors, egyszerű és kiemelkedően hatékony kezeléseket biztosítva a zárt kürett, ínyplasztika, ínypigmentáció eltávolítása, koronahosszabbítás és más eljárások alkalmával. A Fotona kéthullámhosszos Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerei a lézeres parodontális eljárások legszélesebb skálájának tökéletes, minimálisan invazív, költséghatékony eszközei.

A TwinLight® parodontális kezelés bemutatása

Parodontális betegség kezelésére a Fotona TwinLight® Parodontális Kezelés (TPT) egy átfogó és minimálisan invazív parodontális terápia, amely a fogászatban használt két leghatásosabb lézerhullámhossz teljesítményét használja: Er:YAG és Nd:YAG. A TwinLight® megközelítés lehetővé teszi a hullámhossz-optimalizált parodontális kezeléseket (pl. WPT™), amelyek megteremtik az optimális feltételeket a parodontális szövetek gyógyulásához. És mi több, a TPT megakadályozza a fertőzést, és elősegíti a mélységi fertőzéscsökkentést a parodontális zsebekben.

A TwinLight® eljárás három egyszerű lépésben elvégezhető:

  • 1. lépés: Az Nd:YAG lézer eltávolítja a parodontális zseb beteg epithélbevonatát, és javítja a gyökérfelület hozzáférhetőségét.
  • 2. lépés: Az Er:YAG lézer alaposan eltávolítja a mikrobiális biofilmet és a fogkövet a gyökérfelületről.
  • 3. lépés: Az Nd:YAG lézer koaguláció előidézésére és stabil fibrinalvadék kialakulásának elősegítésére szolgál.

Optimális hullámhossz-kombináció

Az Er:YAG és Nd:YAG lézerhullámhossz használata egyetlen kezelés keretében optimálisan használja ki az egyes hullámhosszakra jellemző lézer-szövet kölcsönhatások jellegzetességeit. Például, az Nd:YAG lézer energiája kiválóan alkalmas a koagulációra és a mélyfertőtlenítésre, miközben az Er:YAG kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a fertőzött felületi szöveteket és a fogkövet a gyökérfelületről. Kombinációban nagymértékben javítják a lézeres kezelések eredményét, garantálva a maximális biztonságot és hatékonyságot.

A TwinLight® parodontális kezelés biztosítja az általános fogorvosoknak, hogy kellő biztonsággal kezeljék közepes-súlyos parodontális betegségben szenvedő pácienseiket a lehető leghatásosabb módon, szike és öltések nélkül.

A Fotona TwinLight® parodontális kezelés (TPT) legjobban a következő kéthullámhosszos lézerrendszerekkel végezhető el:

  • LightWalker– egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight™ endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Árak

Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Foglaljon időpontot

Biztosítsa helyét időpontfoglalási lehetőségünkkel az alábbi formmal, vagy elérhetőségeink valamelyikén!