TouchWhite™ lézeres fogfehérítés

Home / TouchWhite™ lézeres fogfehérítés

TouchWhite™ lézeres fogfehérítés

A Fotona szabadalmaztatott TouchWhite™ fogfehérítő eljárása a leggyorsabb, legkíméletesebb és minimálisan invazív lézeres fogfehérítő kezelés, amely az Er:YAG fogászati lézerek egyedülálló lézerhullámhossz-jellemzőit használja ki.

A lézeres fogfehérítés új megközelítése

A TouchWhite™ fogfehérítő eljárása azt a tényt használja ki, hogy az Er:YAG lézer hullámhosszának abszorpciója vízben maximális, ami pedig a fogfehérítő gélek fő alkotóeleme. A vízben való magas abszorpciójának köszönhetően az Er:YAG lézernyaláb teljesen elnyelődik a gélben, és nem hatol a kemény szövetbe vagy a fogbélbe, mint más lézeres fogfehérítő eljárások esetén.

Gyors, hatásos és minimálisan invazív kezelések

Mivel az Er:YAG hullámhossz teljesen elnyelődik a gélben, az alatta lévő fogat nem melegíti közvetlenül. A dióda és az egyéb lézerhullámhosszak azonban nem abszorbeálódnak teljesen a fehérítő gélekben (a speciális adalékanyagokkal kevertek sem), és az átbocsátott fény közvetlenül melegíti az egész fogat. A lézerteljesítményt a TouchWhite™ technika hatékonyabban használja ki, miközben a fogra minimális hőhatást gyakorol, és a gél magasabb hőmérsékletűre melegíthető anélkül, hogy a fog vagy a fogbél biztonsága veszélybe kerülne.

Következésképpen a TouchWhite™ eljárás lényegesen gyorsabban elvégezhető, és a fog fehéredési sebessége 5-10-szeresére növelhető.

A TouchWhite™ fogfehérítő kezelések az alábbi Fotona lézerrendszerekkel hajthatók végre:

  • LightWalker – egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight® endodontális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Árak

Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Foglaljon időpontot

Biztosítsa helyét időpontfoglalási lehetőségünkkel az alábbi formmal, vagy elérhetőségeink valamelyikén!

*A küldéssel elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!