TwinLight® Endodonciális kezelés

Home / TwinLight® Endodonciális kezelés

TwinLight® Endodonciális kezelés

A Fotona TwinLight® endodonciális kezelés (TET) sikeresen küszöböli ki a klasszikus kémiai-mechanikus kezelési eljárások két nagy hátrányát: az anatómiailag összetett gyökércsatornák kitisztítása, valamint a dentinális falak és csatornák mélyfertőtlenítése hiányának problémáját.

Gyors, hatásos és minimálisan invazív kezelések

  • A TwinLight®kezelési folyamat első lépésében a forradalmi fotonindukált fotoakusztikus sugárzás módszert alkalmazzák, amely az Er:YAG lézer teljesítményét használja nem termikus fotoakusztikus lökéshullámok keltésére a csatornában lévő tisztító oldatokban. Ezt a fotoakusztikus kezelést követően a csatornák és mellékcsatornák tiszták maradnak, és a dentincsatornákon sem marad rájuk kenődött réteg. Ez a folyamat rendkívül hatékony a végső vízöblítéshez is, az obturáció előtt.
  • A TwinLight® endodonciális kezelés második lépésében a mélyre hatoló Nd:YAG lézerhullámhossz segítségével a dentinális falak 1000 µm mélységben alaposan fertőtleníthetők. Ebben a lépésben az Nd:YAG lézer nagy impulzusú csúcsteljesítménye fontos szerepet játszik, mivel maximális hőmérsékletű pulzálást indukál a baktériumok elpusztításához.

Optimális hullámhossz-kombináció

Az Er:YAG és Nd:YAG lézerhullámhosszak kombinációjának használata endodonciális kezelésekben optimálisan használja ki az egyes hullámhosszakra jellemző lézer-szövet kölcsönhatások jellegzetességeit. Az Er:YAG indukálású lökéshullámok a tisztítóoldatban kifejtett, valamint az Nd:YAG lézer kiemelkedő baktericid hatásának kombinált teljesítménye nagymértékben javítja a lézeres endodonciális kezelések eredményét, garantálva a maximális hatékonyságot és a hosszú távú sikert.

A Fotona TwinLight® endodonciális kezelés a legjobban a következő kéthullámhosszos lézerrendszerekkel végezhető el:

  • LightWalker– egy egyedülállóan hatékony rendszer, amely a szakmában ismert legnagyobb teljesítményű Er:YAG és Nd:YAG fogászati lézerek teljesítményét kínálja a kiterjesztett kéthullámhosszos kezelési opciókhoz, ideértve a saját fejlesztésű TwinLight® endodonciális és parodontális kezeléseket. Az élvonalbeli LightWalker AT modell a legtökéletesebbet nyújtja praktikum és ergonómiai kényelem terén, és az egyetlen fogászati lézerrendszer a piacon, amely beépített pásztázáskész technológiával rendelkezik.

Árak

Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Foglaljon időpontot

Biztosítsa helyét időpontfoglalási lehetőségünkkel az alábbi formmal, vagy elérhetőségeink valamelyikén!